Varovanje zasebnosti in piškotki

Naša politika varstva zasebnosti opredeljuje, kako regica.si uporablja in varuje vse informacije, ki jih posredujete regici.si, ko uporabljate to spletno stran. Regica.si zagotavlja, da je vaša zasebnost zaščitena. V primeru, da od vas zahetvamo določene podatke, s katerimi vas lahko prepoznamo, ko uporabljate to spletno strani, potem ste lahko prepričani, da bomo te podatke uporabljali samo v skladu s to izjavo o zasebnosti. Regica.si lahko to politiko, v primeru posodabljanja te strani, spremeni. Prosimo vas, da vsake toliko časa preverite našo politiko varovanja zasebnosti in se s tem prepričate, ali se strinjate tudi s spremembami.

regica.si

Katere informacije zbiramo

• ime in priimek

• kontaktne informacije, vključno z e-poštnim naslovom

• demografski podatki, kot so poštna številka, želje in interese

• druge pomembne informacije o raziskavah s strankami in / ali ponudbe


Za izčrpen seznam piškotkov, ki jih zbiramo glej seznam piškotkov na dnu te strani.

regica.si

Kaj počnemo z informacijami, ki jih zbiramo

Potrebujemo te podatke, da bi lažje razumeli vaše potrebe in tako lahko zagotovili boljšo storitev, in predvsem zaradi naslednjih razlogov:

• vodenje internih evidenc

• lahko uporabimo podatke, da izboljšamo našo ponudbo ali storitve

• občasno lahko po e-pošti pošiljamo promocijsko gradivo, informacije o novih izdelkih, posebne ponudbe ali druge informacije, za katere smatramo, da vas bodo zanimale. Gradivo vam pošiljamo na e-poštni naslov, ki ste ga navedli.

• vaše podatke lahko občasno uporabimo tudi za namene tržnih raziskav. Kontaktiramo vas lahko po e-pošti, telefonu, faksu ali pošti. Podatke lahko uporabimo tudi za optimizacijo in prilagoditve spletne strani, glede na vaše interese. 

regica.si

Varnost

Zavezani smo k zagotavljanju, da so vaši podatki varni. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do podatkov ali njihovo razkritje, smo vzpostavili ustrezne fizične in elektronske postopke za varovanje in zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo na spletu.

regica.si

Kako uporabimo piškotke

Piškotek je majhna datoteka, ki prosi za dovoljenje, da se namesti na vašem trdem disku računalnika. Ko dobi dovoljenje, se datoteka doda in piškotek pomaga analizirati spletni promet ali vam da vedeti, ko obiščete določeno spletno stran. Piškotki omogočajo spletnim aplikacijam da se odzovejo na vas kot posameznika. Spletne aplikacije tako lahko izvedejo svoje operacije glede na vaše potrebe, glede na to, kaj vam je všeč in česar ne marate,  in sicer tako, da zbirajo in si zapomnijo informacije o vaših željah in preferencah.
 
Piškotke uporabljamo za identifikacijo, katere spletne strani so bile obiskane. To nam pomaga analizirati podatke o obisku spletne strani in izboljša našo spletno strani, da jo lahko prikrojimo glede na potrebe strank. Te podatke uporabljamo le za statistične in analitične potrebe in ti podatki se nato odstranijo iz sistema.

Na splošno, piškotki nam pomagajo zagotavljati boljšo spletno stran, saj nam omogočajo, da spremljamo, katere strani se vam zdijo uporabne in katere ne. Piškotek nam nikakor ne omogoča dostopa do vašega računalnika ali kakršne koli informacije o vas, razen podatkov, ki ste se jih odločili deliti z nami. Imate na izbiro, da sprejmete ali odklonite piškotke. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko običajno spremenite nastavitve svojega brskalnika, da bo zavrnil piškotke, če to želite. To vam lahko prepreči, da v celoti izkoristite spletne strani.

regica.si

Povezave do drugih spletnih strani

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Prosimo upoštevajte, da mi, ko preko teh povezav zapustite našo spletno stran, nimamo več nadzora nad temi drugimi spletnimi stranmi. Zato ne moremo biti odgovorni za varstvo in varnost vseh podatkov, ki jih posredujete, medtem ko obiskujete takšne spletne strani in takšne spletne strani niso pokrite s to izjavo o zasebnosti. Prosimo bodite previdni in si oglejte izjavo o varovanju zasebnosti, ki velja za te spletne strani.

regica.si

Nadzor nad vašimi osebnimi podatki

Lahko se odločite in omejite zbiranje ali uporabo vaših osebnih podatkov na naslednje načine:

• kadar koli vas prosijo, da izpolnite obrazec na spletni strani, kliknite polje, da ne želite, da se vaši podatki od kogar koli uporabljajo v namene neposrednega trženja

• če ste že dovolili, da se vaši podatki uporabljajo v namen neposrednega trženja, lahko vsak čas svojo odločitev spremenite tako, da nam pišete na info@mikona.si ali na Mikona d.o.o., Predilniška cesta 14, 4290 Tržič

Obvezujemo se, da ne bomo prodali ali kakor koli drugače posredovali vaših osebnih podatkov tretjim osebam, razen, če imamo vaše izrecno dovoljenje, ali pa tako zahteva zakon. Lahko uporabimo vaše osebne podatke za pošiljanje promocijskih informacij tretjih oseb, za katere smatramo, da vas bodo zanimale, le, če nam to izrecno dovolite.
Če menite, da so vaši osebni podatki, ki jih hranimo nepravilni ali nepopolni, nam nemudoma, ali takoj ko je mogoče,pišite na info@mikona.si ali na na Mikona d.o.o., Predilniška cesta 14, 4290 Tržič. Nemudoma bomo popravili podatke, za katere bomo ugotovili, da so napačni.

regica.si

Piškotki, ki jih zbiramo:

v spodnji tabeli so našteti piškotki, ki jih zbiramo in katere podatke shranjujejo.

IME PIŠKOTKAOPIS PIŠKOTKA
CART The association with your shopping cart.
CATEGORY_INFO Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.
COMPARE The items that you have in the Compare Products list.
CURRENCY Your preferred currency
CUSTOMER An encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTH An indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFO An encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHE A flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTEND You sesssion ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORY The last category you visited.
LAST_PRODUCT The most recent product you have viewed.
NEWMESSAGE Indicates whether a new message has been received.
NO_CACHE Indicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLL The ID of any polls you have recently voted in.
POLLN Information on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPARED The items that you have recently compared.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS The products that you have recently viewed.
WISHLIST An encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNT The number of items in your Wishlist.