SIXTUS

SIXTUS

S starodavnim znanjem o naravni moči alpskih zelišč, desetletji izkušenj in inovativno dinamično ekipo, Sixtus že več generacij proizvaja izdelke izjemne kakovosti.

Plemenita mazila, balzami in olja, z naravnimi sestavinami in s svojim izjemnim negovalnim učinkom, že več kot 70 let prepričajo uporabnika. To vključuje številne športnike: Od 1952 je Sixtus dobavitelj nemških olimpijskih reprezentanc - tudi na zimskih olimpijskih igrah v Vancouvru leta 2010.

"Z uporabo okolju prijaznih proizvodnih metod in uporabo naravnih surovin, smo si ustvarili ime kot strokovnjak za visoko kakovostne in naravne negovalne izdelke," je povedal Fritz Becker, dolgoletni direktor Sixtusa. Vse surovine so testirane v lastnem laboratoriju. Sixtusov proizvodni objekt ustreza Direktivi o kozmetičnih izdelkih in predpisom GMP.

Sixtus ves čas dela na optimizaciji in izboljšanju izdelkov in metod, kar je bilo leta 1989 nagrajeno z okoljsko nagrado, leta 2008 pa so na Beauty Forum Award prejeli 1. mesto v kategoriji »nega stopala«.

Mreža  Vrstice 
2 artiklov
po strani
Padajoče
Mreža  Vrstice 
2 artiklov
po strani
Padajoče