TESTENINE BREZ GLUTENA

TESTENINE BREZ GLUTENA

Testenine brez glutena - odličnega okusa in s teksturo klasičnih testenin prepričajo tudi tiste, ki prisegajo na klasiko.

* ekološke * brez glutena *

 

Več beljakovin in vlaknin, manj ogljikovih hidratov, nič glutena. Zmagovita formula, ki klasično testeninsko pregreho spremeni v uravnotežen obrok.

Pegan testenine niso le brez glutena, ampak so še veliko bolj posebne. Narejene so izključno iz polnovrednih sestavin, kot so stročnice, ajdova kaša in lanena semena. Tako predstavljajo bogat vir polnovrednih ogljikovih hidratov, kakovostnih beljakovin in prehranskih vlaknin. Poleg tega so vse Pegan testenine narejene brez toplotne obdelave. To pomeni, da niso narejene iz prekuhane mase, ki se sicer lažje oblikuje v popolnejšo obliko in take testenine imajo lepšo, polnejšo barvo. Pegan testenine so narejene s hladnim postopkom, le iz moke posameznih sestavin in vode. S tem se ohrani vse, kar je dobrega.

Ta zmagovita formula klasično testeninsko preghreho spremeni v uravnotežen obrok. Testeninam se odslej ne bo več treba odrekati, jedilnik pa je obogaten s sestavinami odličnega okusa.

 

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.