O podjetju

Mikona d.o.o. je zasebno podjetje, ki na področju prodaje kozmetičnih in farmacevtskih izdelkov uspešno deluje že od leta 2000. Podjetje ima sedež v Tržiču, kjer se nahajajo glavni poslovni prostori, kot tudi skladišče. Podjetje je skozi vsa leta delovanja neprenehoma raslo in širilo tako svojo ponudbo, kot tudi kakovost storitev.

regica.si

Prodajni programi

Uspeli smo pridobiti ekskluzivna zastopstva za v tujini zelo priznane blagovne znamke, kot Olivia in Sixtus.

regica.si

Naša prizadevanja

Usmerjenost h kupcu je eno osnovnih načel našega podjetja. Visoko kakovostni proizvodi in storitve so osnova za naš dolgoročni razvoj. Temeljne cilje uresničujemo s pomočjo stalnega strokovnega izobraževanja in z upoštevanjem sposobnosti vseh zaposlenih.

Zastavljeni projekti so nas skozi leta uresničevanja zaznamovali s timskim delom, bogatimi izkušnjami in odločnostjo.

Raznolikost ponudbe nam zagotavlja večjo neodvisnost in konkurenčnost in skozi to lahko ohranjamo izrazito fleksibilnost, saj smo vedno odprti za nove ideje in nove priložnosti.

regica.si

Cilji in vizije

Vedno smo odprti za nove programe, hkrati pa si prizadevamo ohraniti zadovoljstvo dosedanjih poslovnih partnerjev.

Svojim kupcem bomo tudi v prihodnje nudili raznoliko izbiro in najboljšo kakovost.

Cilje bomo dosegli z znanjem, vztrajnostjo ter prilagajanjem novim potrebam trga. 

regica.si

Regica.si

regica.si je naš najnovejši projekt.

Svetovni splet je že zdavnaj postal del našega vsakdana in si življenja brez njega ne upamo več predstavljati. Tudi mi smo se odločili, da svoje izdelke ponudimo potrošniku preko spleta in mu tako omogočimo udobno nakupovanje vse dni v letu, brez omejitve odpiralnega časa.

regica.si